De gemeenteraad van Midden-Drenthe

De gemeenteraad vertegenwoordigt alle inwoners van Midden-Drenthe. Raadsleden treden op namens de inwoners. Dus ook namens jou. Deze website is van de gemeenteraad. Je vindt er wat er op de agenda staat, hoe je met de raad in contact komt en wat we voor onze inwoners gaan doen deze raadsperiode.

Nodig de raad eens bij je uit

Aanvraag bezoek

Eén keer per jaar gaat de gemeenteraad op excursie. Dan kiezen we een thema of onderwerp dat we met elkaar willen bekijken. 

Natuurlijk kan het voorkomen dat er ook tussendoor iets is waarvan je de raadsleden deelgenoot wilt maken. Bijvoorbeeld bij actuele ontwikkelingen in jouw omgeving. Of je wilt de raad gewoon eens een kijkje achter de schermen geven in jouw organisatie. Ook op dit soort uitnodigingen gaan we graag in. Maar die volle agenda’s he. Die maken een bezoek – zeker op korte termijn – vaak moeilijker dan we willen.

Heb je nu een project of een initiatief waarvoor je de raad wilt uitnodigen, neem dan vooral even contact op met de griffie. Dan kijken we wat er mogelijk is en hoe en wanneer we dat het beste kunnen organiseren. 

Call Now Button